Паркостроителство

                 Озеленяването е дейност свързана с изпълнението на отделни етапи. Първият етап е подготовка на терена.Първоначално площта се почиства от строителни отпадъци, като се изгребва повърхностния слой почва. Количеството се определя след оглед на терена. Следва внасяне на плодородна хумусна почва, която се разстила и обработва. Добрата основа е предпоставка за успешното развитие на растенията.
          Подборът на растенията  се извършва индивидуално за всеки обект  с участието на клиента. Зсаждането се извършва след аранжиране на растителния материал.  При необходимост или при специфични нужди на растенията в изкопните ями се добавя торфено-почвена смес за да се създадат подходящи условия за бъдещото развитие на растителността.
       Тревните площи могат да бъдат засяти по няколко начина – от семена, чрез полагане на тревен чим или хидропосев.  Според спецификата на обекта се предвиждат различни тревни смеси- за слънце,  сянка, устойчиви на утъпкване и т.н.
             Цветята са желано присъствие във всяка градина. Те внасят много колорит и настроение. Цветните площи могат да бъдат съставени от сезонни и многогодишни цветя, като и двата вида имат своите преимущества.  Доверете се на специалисти при избора за да се радвате на красиви цветя, без това да коства прекалено много време и средства.
За повече информация свържете се с нас . тел.00359878 310122