Поддръжка

         Професионалната поддръжка е определяща за успешното развитие и добрия естетически вид на всяка една градина. Регулярното посещение от специалист във вашата градина може да предотврати развитието на множество заболявания. Правилното използване на торове и препарати е основен момент в поддържането на зелените площи.
        За да има вашата градина спретнат и подреден вид , е необходимо да се извършва регулярна резитба на храсти и дървета. Своевременното подрязване предотвратява обезформянето на растенията.
      Основен дял в поддръжката на една градина е грижата за тревните площи. През вегетативния сезон тревата се нуждае от ежедневни грижи. Препоръчваме ви да не правите тревна площ без поливна система. През лятото, всяко засушаване води до влошаване на естетическия вид на тревния килим.
        Поддръжката на тревата в добър вид не е лесна задача. Съветът ни е да се запознаете добре с този ангажимент, преди да решите каква площ от вашия терен да  бъде тревен килим.
      Важен момент е растителната защита. Обикновено, когато имаме поражения върху растенията от вредители борбата е по-трудна. За това превантивните мерки в началото на вегетационния сезон, могат да ви спестят доста неприятности. Посещенията от специалист веднъж месечно е препоръчително, за да могат да бъдат диагностицирани евентуални проблеми в начален стадий.
       Не забравяйте, че всяка градина е симбиоза от живи организми. Те се нуждаят от определени условия за своето развитие. Поддръжката от хора с опит, ще гарантира запазването на вашата инвестиция.

Очакваме вашето запитване на тел.00359878310122